В російському храмі будуть фото Путіна і Зеленського - перші подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

В російському храмі будуть фото Путіна і Зеленського - перші подробиці

В російському храмі будуть фото Путіна і Зеленського - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Російські медіа пишуть про те, що в оформленні комплексу головного храму Збройних сил Росії в підмосковній Кубинці будуть використані фотографії батька очільника Кремля Володимира Путіна і діда українського лідера Володимира Зеленського разом з ним самим. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Відкриті медіа" і "МБХ медіа".

За попередніми даними ЗМІ, світлини батька президента Росії – учасника Другої світової війни Володимира Спиридоновича Путіна будуть розміщені на стінах галереї, що веде до храму. Галерею автори проєкту назвали "Дорогою пам'яті", вона має протяжність у 1418 кроків. Саме стільки днів, на їхню думку, тривала війна. Що цікаво, у галереї має з'явитися і світлини діда президента України Володимира Зеленського. Варто звернути увагу на те, що на фото присутній і Зеленський-онук.

Речник Кремля Дмитро Пєсков наголосив, що сам Путін не причетний до відбору фото, які будуть використані в галереї.

Варто зазначити, що головний храм Збройних сил має увійти в десятку найбільших православних храмів світу. За словами очільника Міноборони РФ Сергія Шойгу, будівництво ведеться за рахунок добровільних пожертвувань. У списку жертводавців багато відомих осіб, в тому числі російський військовий розвідник Анатолій Чепіга, який, як стверджує слідство в Британії, під ім'ям Руслана Боширова брав участь в отруєнні Сергія і Юлії Скрипалів у Солсбері.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Польща вирішила жорстко покарати Росію  через скандальну брехню Путіна про Другу світову війну. Там готують жорстку резолюцію, яка на законодавчому рівні посилить боротьбу з російською пропагандою і дозволить заборонити Москві тлумачити історію "зі своєї точки зору".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?