В СБУ розповіли Медведєву, хто насправді дегенерат
Категорія
Україна
Дата публікації

В СБУ розповіли Медведєву, хто насправді дегенерат

В СБУ розповіли Медведєву, хто насправді дегенерат
Джерело:  online.ua

У Службі безпеки України відповіли на заяву прем'єр-міністра Росії Дмитра  Медведєва, який назвав главу СБУ Василя Грицака "придурком".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретаря СБУ Олени Гітлянської.


"На нашу думку, "придурками" і "дегенератами" слід називати тих, хто посилає своїх співгромадян - цивільних і військових - в неоголошену війну з колись братнім народом, а коли ті повертаються додому покаліченими або в рефрижераторах - відмовляються від них зі словами "ми вас туди не посилали", - написала Гітлянська.


Також вона зазначила, що деякі з російських політиків проводять пряму паралель між терактами в Брюсселі і посиленням обороноздатності членів Альянсу НАТО перед агресією Росії, і привела скріншоти заяв Олександра Пушкова і Марії Захарової.




"Виходить, за словами Пушкова, якби НАТО не вело боротьбу з російською агресією, то терактів в Брюсселі могло б і не бути?!!! І все це функціонер Держдуми каже в цинічному і фамільярному тоні. Згадувана Пушковим "уявна російська загроза" сумнозвісна мирним грузинам, прибалтам, сирійцям, молдаванам і, звичайно, нам - українцям", - додала прес-секретар СБУ.


Після Олена Гітлянська прокоментувала запис Захарової:


"На що вона натякає? Невже на те, що за спинами терористів стоять європейські уряди? Може вона в цих аналітичних викладках спирається на вже багаторічний досвід своєї країни по підтримці тероризму на Донбасі?", - Заявила Гітлянська.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  в Україні заявили про можливу причетність Росії до організації терактів в Бельгії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?