В Сирії у бойовиків ІДІЛ знайшли зброю з російськими комплектуючими
Категорія
Світ
Дата публікації

В Сирії у бойовиків ІДІЛ знайшли зброю з російськими комплектуючими

В Сирії у бойовиків ІДІЛ знайшли зброю з російськими комплектуючими
Джерело:  Коммерсант

У Сирії під час дослідження зброї знищених бойовиків було виявлено, що снайпери терористичних угруповань "Ісламська держава" та "Джебхат ан-Нусра" використовують приціли нічного бачення з електронікою, виробленою на російських підприємствах.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Комерсант".

"Ми знайшли так звані електронно-оптичні перетворювачі, вироблені на російських підприємствах", - заявив військовий фахівець, який вивчав озброєння бойовиків.

За даними спецслужб, після знахідок у Сирії кримінальну справу поки не порушено, але рамках дослідчої перевірки проводяться оперативні заходи.

Читайте також: Хімічна атака в Сирії: Асад застосував бомби радянського виробництва — правозахисники

Також повідомляється, що бойовики використовують найрізноманітніші снайперські гвинтівки, у тому числі й ті що є на озброєнні армій країн НАТО: наприклад американську Remington MSR або австрійську Steyr Mannlicher SSG 08.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про загибель у Сирії 24-річного військового-контрактника з Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?