В США вже назвали умови скасування "пекельних" санкцій проти Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

В США вже назвали умови скасування "пекельних" санкцій проти Росії

В США вже назвали умови скасування "пекельних" санкцій проти Росії
Джерело:  online.ua

У законопроекті DASKA внесли поправки, які встановлюють порядок введення та скасування "пекельних" антиросійських санкцій. Як відомо, законопроект передбачає введення санкцій проти РФ у двох випадках: втручання у внутрішню політику США і агресія проти України. Поправки двох сенаторів встановлюють теоретичну можливість відмови від введення санкцій, передає ONLINE.UA з посиланням на "ВВС".

За попередніми даними,зняття санкцій відбудеться в тому випадку, якщо розвідка і Держдепартамент представлять доповідь, в якій доведуть, що такого втручання не було.

"Аналогічний принцип діє щодо санкцій через агресію до України. Після підписання законопроекту Держдеп і Нацрозвідка повинні протягом 45 днів представити доповідь, в якій буде вказано, чи бере участь Росія у військових діях проти України, підтримує їх або ж ні. Санкції накладаються на російські СПГ-проекти за кордоном, на держборг Росії, банки, які підтримують втручання в демократичні процеси, суднобудівні компанії тощо", - сказано в повідомленні.

Окрім того, у законопроекті з'явився розділ, в якому говориться, що завданням США щодо НАТО має бути "укладення угоди, за якою члени НАТО не повинні купувати оборонні технології, несумісні з безпекою систем альянсу". Ще один новий розділ називається "Введення санкцій з урахуванням вбивств, скоєних Російською Федерацією на території Сполучених Штатів і країн - учасниць НАТО".

Як повідомляв ONLINE.UA, 17 грудня  офіційна Москва неочікувано розсшира перелік громадян України, проти яких запроваджуються "санкції". Крім того, російський уряд розширив асортимент заборонених до ввезення на територію РФ товарів з України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?