В центрі Києва прогримів потужний вибух - є загиблі
Категорія
Події
Дата публікації

В центрі Києва прогримів потужний вибух - є загиблі

В центрі Києва прогримів потужний вибух - є загиблі
Джерело:  online.ua

У Києві на вулиці Пушкінській в результаті вибуху загинув учасник АТО Віктор Дегтярьов "Сенсей" та охоронець офісної будівлі Михайло Микитин. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва, передає ONLINE.UA.

"Один з них ветеран АТО "Сенсей". І граната була його. Як кажуть свідки, граната була у нього в руках. Інший загиблий – охоронець Михайло Микитин", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що в пресслужбі поліції Києва імен не називають, лише підтвердили, що один загиблий учасник АТО. За даним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ. Наразі працівники поліції розглядають кілька версій того, що сталося, але основна – необережне поводження з вибуховим пристроєм.

Рештки гранати вилучили. Також поліція опитала свідків.

Дівчина, яка отримала поранення від вибуху, перебуває у лікарні, її стан наразі задовільний.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Угорщині недалеко від кордону зі Словаччиною сталася жахлива ДТП — автобус, в якому їхали українці, на швидкості врізався в дерево. В результаті аварії постраждали десятеро людей, шестеро з них отримали серйозні травми. Фото з місця ДТП в Угорщині опублікувала прес-служби місцевої поліції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?