В Туреччині сталися нові землетруси – відео
Категорія
Світ
Дата публікації

В Туреччині сталися нові землетруси – відео

В Туреччині сталися нові землетруси – відео
Джерело:  online.ua

Ввечері 20 лютого землетрус магнітудою 6,4 стався у районі Туреччини, який знаходиться неподалік від кордону з Сирією й уже раніше постраждав від надпотужних землетрусів на початку лютого. Цю інформацію офіційно підтвердило Управління з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій (AFAD).

Джерело:  Anadolu

Туреччину сколихнули нові землетруси 20 лютого

Згідно з останніми даними, землетрус стався у районі Дефне турецької провінції Хатай о 20:04 за місцевим часом, його магнітуда 6,4.

Окрім того, наголошується, що його відчули в прилеглих провінціях, оскільки він стався на глибині 16,7 кілометра.

Також за словами очевидців, за декілька хвилин, о 20:07 за місцевим часом, у турецькій провінції Хатай стався інший землетрус магнітудою 5,8 з епіцентром у районі Самандаг.

Очевидці повідомили про сильний землетрус і подальші пошкодження будівель у центрі Антак’ї - районі, який два тижні тому постраждав від двох потужних землетрусів, спричинивши десятки тисяч смертей і зруйнувавши будівлі та інфраструктуру, - йдеться в повідомленні.

За словами інших очевидців, після землетрусу турецькі рятувальні команди бігали по місту, намагаючись оперативно з'ясувати, чи не постраждали люди.

Що відомо про землетруси у Туреччині 6 лютого

Вранці 6 лютого на південному сході Туреччини стався потужний землетрус магнітудою 7,4 бала.

За словами журналістів, потужний землетрус стався в південній провінції Кахраманмараш.

Підземні поштовхи залягали на глибині 7 кілометрів.

Підтверджена кількість загиблих внаслідок землетрусів у Туреччині на початку лютого сягнула 41020 осіб, останні цифри із Сирії - понад 5 800 загиблих.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?