В УАФ назвали ймовірного наступного тренера збірної України з футболу
Категорія
Спорт
Дата публікації

В УАФ назвали ймовірного наступного тренера збірної України з футболу

В УАФ назвали ймовірного наступного тренера збірної України з футболу
Джерело:  online.ua

Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко озвучив прогноз, що колишній гравець київського "Динамо" Сергій Ребров може стати тренером футбольної збірної України.

Джерело: Ютуб-канал Новое Время

Ребров може очолити футбольну збірну України - УАФ

За словами Андрія Павелка, головний тренер Аль-Айну Сергій Ребров має намір покинути клуб з ОАЕ після цього сезону.

"Раніше були переговори з Ребровим, є бачення, що у майбутньому він очолить збірну. Але зараз ми розуміємо, що головний тренер – Петраков. І він не має часових обмежень щодо питання, скільки він буде наставником. Скільки буде успішною історія, стільки він і буде", - наголосив президент Української асоціації футболу.

Павелко також звернув увагу на те, що він особисто та його команда знаходяться на постійному зв'язку з Ребровим і знають його плани і настрої.

"Ребров постійно на зв'язку був і з Шевченком, і з Петраковим. Сам Шевченко стверджував, що бачить Сергія своїм наступником. Але вийшло так, що у Реброва контракт з клубом до кінця весни, і не було можливості його запросити. Ребров переживає за збірну, він спілкується з Петраковим", – підкреслив Андрій Павелко.

Як уже згадувалося раніше, Ребров очолив Аль-Айн 6 червня 2021 року, підписавши з арабською командою контракт на один сезон. Нещодавно саме його другий місяць поспіль визнали найкращим тренером чемпіонату ОАЕ. До цього 47-річний фахівець тренував Ференцварош, Аль-Ахлі і Динамо.

Нагадаємо, ще 1 серпня 2021 рокулегендарний футболіст Андрій Шевченко оголосив, що не буде продовжувати контракт зі збірною. Після цього УАФ запропонувала вакантне крісло Сергію Реброву, але той так і не зміг домовитися з босами Аль-Айна.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?