В УАФ виступили з натяком щодо нового тренера збірної
Категорія
Спорт
Дата публікації

В УАФ виступили з натяком щодо нового тренера збірної

В УАФ виступили з натяком щодо нового тренера збірної
Джерело:  online.ua

В Українській асоціації футболу уточнили, кого розглядають як кандидатів на посаду головного тренера національної збірної з футболу.

Джерело: ПроФутбол

За словами президента організації Андрія Павелка, новий тренерський штаб затвердять у команді вже найближчими днями. Водночас він зробив натяк щодо майбутнього керівництва.

Передбачається, що виконавчий комітет УАФ збереться на засідання у понеділок, 9 серпня. Там буде представлено новий тренерський штаб збірної.

“У нас немає фінансових питань і проблем з жодним із кандидатів, так само як ні з ким і з колишнього штабу збірної. Можу запевнити, що для тренерського штабу, який очолить збірну України, ніколи не буде питання фінансів стояти на першому місці”, - наголосив Павелко.

Він додав, що побачити на тренерській посаді можна фахівців безпосередньо з України.

“Я впевнений, що в Україні багато своїх фахівців, які набагато краще знають і розуміють наш футбол. І я впевнений, що саме українські фахівці будуть очолювати нашу збірну”, - наголосив він.

Згідно з планом, вже оновлений тренерський штаб готуватиме команду до наступних матчів - відбору чемпіонату світу 2022 року. Перший з них проти Казахстану відбудеться вже 1 вересня, а у 4 вересня у Києві збірна прийматиме двобій проти Франції.

Шевченко у збірній України

Головний тренер залишив відповідну посаду на тлі завершення періоду чинності його контракту з командою. Аналогічне рішення ухвалив його асистент Андреа Малдера.

За словами президента асоціації Андрія Павелка, він вдячний видатному спортсмену за роботу, який той здійснив за останні роки у збірній.

“Стратегія та шлях розвитку збірної, обрані п’ять років тому, підтвердили свою правильність чудовим історичним результатом! Вважаю, що цю роботу потрібно продовжити, і розраховую на те, що й Андрій Шевченко, і представники його тренерського штабу залишаться у структурі УАФ у якості консультантів і в подальшому. Не виключаю, що набувши досвіду роботи в клубі, Андрій Шевченко зможе повернутися на посаду головного тренера збірної України”, - резюмував він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?