Мессі неочікувано покидає "Барселону" після 21 року гри за клуб
Категорія
Спорт
Дата публікації

Мессі неочікувано покидає "Барселону" після 21 року гри за клуб

Мессі неочікувано покидає "Барселону" після 21 року гри за клуб
Джерело:  online.ua

Футболіст Ліонель Мессі та клуб "Барселона" не продовжили контракт після 21 року гри аргентинця за іспанський клуб. Попри те, що консенсус з гравцем був досягнутий, домовитися з Ла Лігою у клубу не вийшло.

Джерело: Ютуб-канал Фабріціо Романо

Ліонель Мессі йде з "Барселони"

За словами журналіста-інсайдера Фабріціо Романо, така ситуація виникла через неможливість підписати контракт між Ліонелем Мессі і "Барселоною".

"Лео Мессі в шоці, він не очікував такої ситуації. Абсолютно все було готово для підписання 5-річного контракту і офіційного оголошення вже сьогодні. Але втрутилися правила Ла Ліги. Правда, Барселона може почати таким чином тиск на Ла Лігу, щоб виправити ситуацію з Мессі і підписати з ним контракт. Це може бути стратегія "Барси"... Ситуація дійсно шокова для футболу в цілому. Топ-клуби, такі як ПСЖ, дуже уважно стежать за тим, що відбувається і готові включитися в гонку за Мессі. У найближчі дні ми подивимося, чи зможуть "Барса" і Ла Ліга врегулювати цю ситуацію", – зазначив журналіст-інсайдер Фабріціо Романо.

Ліонель Мессі (фото — flickr.com)

Що відомо про кар'єру Мессі в Барселоні

Як уже згадувалося раніше, контракт Мессі з Барселоною завершився 30 червня. Відтоді аргентинець перебуває у статусі вільного агента, а серед претендентів на 34-річного Лео називали ПСЖ.

Варто звернути увагу на те, що загалом аргентинський форвард зіграв за каталонців 778 матчів, забив 672 голи і віддав 305 асистів.

Окрім того, наголошується, що Ліонель 10 разів зміг виграти з "Барсою" Ла Лігу, сім раз Кубок і 8 разів Суперкубок Іспанії, чотири рази перемагав в Лізі чемпіонів, по три рази був володарем Суперкубка УЄФА і Клубного чемпіонату світу.

Ліонель Мессі (фото — flickr.com)

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?