В Угорщині сталася надзвичайна подія з двома українськими теплоходами
Категорія
Світ
Дата публікації

В Угорщині сталася надзвичайна подія з двома українськими теплоходами

В Угорщині сталася надзвичайна подія з двома українськими теплоходами

У територіальних водах Угорщини, на річці Дунай, зіткнулися два теплоходи, що належать Українському Дунайському пароплавству.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

Інцидент стався в п'ятницю, 5 травня, на 1730 км річки Дунай.

"При розходженні теплохід "Іркутськ" лівим бортом (секції УДП-442) його каравану навалив на лівий борт пасажирського теплохода "Молдавія", - повідомили в Українському Дунайському пароплавстві.

В результаті події забруднення навколишньому середовищу і водотічності корпусів немає, судна не втратили морехідних властивостей. Постраждалих немає. В даний час розслідуванням інциденту займається угорська влада.

Читайте також: Захоплення українського танкера в Лівії: з'явилися нові подробиці

В Українському Дунайському пароплавстві також відзначили, що, згідно з "Інструкцією щодо дій посадових осіб у аварійних ситуаціях", з моменту отримання інформації про НП у пароплавстві працює аварійний штаб. Останній координує дії з мінімізації втрат, забезпечення завершення поточного рейсу теплохода "Молдавія", а також подальшого аварійного ремонту судна та секції УДП-442.

На пасажирському теплоході «Молдавія» екскурсійна програма рейсу виконується у штатному режимі.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Чорному морі біля берегів окупованого Криму та Херсонської області стався інцидент із українським рятувальним катером та кораблем ВМФ Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?