В Україні анонсували заходи до Дня Героїв Небесної Сотні
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні анонсували заходи до Дня Героїв Небесної Сотні

В Україні анонсували заходи до Дня Героїв Небесної Сотні
Джерело:  online.ua

20 лютого в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні. У зв’язку з цим, в Україні відбудеться низка заходів з вшанування пам’яті загиблих.

Джерело: КМДА

Заходи до Дня Героїв Небесної Сотні у Києві

У КМДА зазначили, що з 17 лютого до 20 березня на Михайлівській площі у Києві, проходитиме вуличний виставковий проєкт «Євромайдан у Донецьку: історія боротьби за гідність».
20 лютого з 10:00 до 12:00 відбудеться Церемоніал вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Триватиме інсталяція «Місця гідності» на Алеї Героїв Небесної Сотні (на місцях загибелі Героїв).

20 лютого з 16:00 до 18:00 на Майдані Незалежності відбудеться захід «Вечір пам’яті Героїв Небесної Сотні».

З 19:00 до 23:00 на Майдані Незалежності та Алеї Героїв Небесної Сотні проходитиме світлова інсталяція «Промені Гідності».

Як у Львові вшанують Героїв Небесної Сотні

У Центрі Андрея Шептицького відбудеться лекція професора Українського католицького університету історика Ярослава Грицака «Про Євромайдан і Революцію Гідності», в межах якої відкриють тематичну фотовиставку «Ціна майбутнього».

У Палаці культури імені Гната Хоткевича відкриють виставку Володимира Кліщевського «Майдан 2014. Люди та події».

Також там покажуть фільм «Свобода або Смерть». У фільмі представлені архівні кадри з Революції гідності та інтерв’ю з майданівцями.

У Львівській національній опері відбудеться концерт української музики, у театрі Заньковецької – мистецько-музичний проєкт «#Україна, Майдан, Пам’ятаємо!», у філармонії виконають «Реквієм» Антоніна Дворжака.

У Львівському історичному музеї відкриють виставку «Історії життя Героїв Небесної Сотні Львівщини».

У Тернополі в 20 лютого обласній філармонії відбудеться концерт «Герої не вмирають! Україна пам’ятає».

В Івано-Франківську 20 лютого в Архікатедральному соборі об 11:30 відбудеться панахида за Героями Небесної Сотні. О 12:00 також відбудеться хода пам’яті до Меморіального скверу, де проведуть віче.

У Вінниці 22 лютого відбудеться літературно-музична композиція «Історія написана кров’ю» у бібліотеці Вінницьких Хуторів.

У Хмельницькому 20 лютого в театрі імені Михайла Старицького відбудеться театралізоване драматичне дійство "Діалоги Майдану".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?