В Україні діятиме закон: Гончарук зважився на гучне попередження
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні діятиме закон: Гончарук зважився на гучне попередження

В Україні діятиме закон: Гончарук зважився на гучне попередження
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук анонсував початок роботи централізованого обліку деревини. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Telegram-канал топ-посадовця.

За його словами, облік вже запрацює 1 лютого. Фахівці реєструватимуть джерело надходження кожного дерева.

Гончарук заявив, що керівником Держлісагентства став Андрій Заболоцький. Також він закликав звільнити з посади очільника Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства, бо саме у цьому регіоні рекордна кількість скарг.

"Через незаконні вирубки лісів держава вже зазнала збитки на понад 1 мільярд гривень лише за останні декілька років. Це неприпустима історія. В Україні діятиме закон. Усі причетні до корупції будуть звільнені, а за результатами розслідування — притягнуті до відповідальності", - підкреслив прем'єр.

Як повідомляв ONLINE.UA, протягом останніх кількох тижнів українська влада провела ревізію АЗС, Олексій Гончарук стверджує, що виявлено було сотні нелегальних підприємств. Він доручив припинити діяльність 439 станцій вже до 9 січня.

Посадовці вилучили під час цих рейдів близько 275,4 тонни пального.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?