В Україні майже вилікували першого хворого на коронавірус - деталі
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні майже вилікували першого хворого на коронавірус - деталі

В Україні майже вилікували першого хворого на коронавірус - деталі
Джерело:  online.ua

Повторні аналізи першого хворого на коронавірус COVID-19 в Україні показали негативний результат. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Чернівецьку обласну державну адміністрацію.

За словами заступниці голови установи Наталії Гусак, чернівчанин йде на поправку.

"Найкраща новина – у першого хворого на коронавірус негативні результати на коронавірус", - стверджує посадовиця.

Нагадаємо, українець був в Італії разом з дружиною. Він повернувся з круїзу, відчув симптоми хвороби та звернувся до лікарів. Його госпіталізували, а жінку зобов'язали лишатися на самоізоляції у квартирі.

До того коронавірус з китайського Уханя діагностували ще в кількох громадян України, однак саме цей випадок стався у межах держави. Інші хворі знаходилися в Японії та Італії.

Загалом у світі зафіксували близько 169 тисяч випадків COVID-19 станом на понеділок, 16 березня. Кількість померлих поступово наближається до шести тисяч.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Центрі громадського здоров’я МОЗ України оголосили, що виявили коронавірус COVID-19 у п’яти українців. Від 1 січня цього року до Центру громадського здоров’я надійшли 94 підозри на нову китайську інфекцію. Також відзначається, що фахівці вірусної референс-лабораторії ЦГЗ проаналізували понад пів тисячі зразків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?