В Україні не бачать змін на краще, але не готові терпіти заради них - результати опитування
Категорія
Культура
Дата публікації

В Україні не бачать змін на краще, але не готові терпіти заради них - результати опитування

В Україні не бачать змін на краще, але не готові терпіти заради них - результати опитування
Джерело:  online.ua

Більшість українців упевнені, що реформи в Україні не проводяться. в той час як зізнаються, що не готові терпіти матеріальні труднощі для їх успішного проведення.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook відомого українського журналіста і публіциста Віталія Портникова.


Дане опитування було проведено в Інституті Горшеніна. За відсутність реформ проголосувало 71,5% українців, у відсутності готовності сприяння їм, - 73,5%.


"Зіставлення цих двох цифр - ілюстрація того, що під "реформами" більшістю громадян розуміється поліпшення життя без жертв і зусиль. А значить, ніяка шокова терапія в Україні не можлива за визначенням", - прокоментував результати опитування Віталій Портников.


Крім іншого, 43% жителів України вважають корупцію, - головною проблемою євроінтеграції. І в той же час вважають оклад в 5 тис грн нормальним для міністрів, депутатів і чиновників, - людей, від яких залежить розподіл сотень млн доларів.


"Суспільство, яке звикло ненавидіти владу і потрапляти навіть на самий іржавий популістський гачок, має навчитися розбиратися в самому собі і своїх справжніх бажаннях. Це і буде початок змін", - заявив Портников.


Як повідомляв ONLINE.UA, більшості українців  для гідного життя необхідно заробляти не менше 20 тис грн на місяць.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?