В Україні нова смерть через COVID-19, серед хворих з'явилися діти - МОЗ
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні нова смерть через COVID-19, серед хворих з'явилися діти - МОЗ

В Україні нова смерть через COVID-19, серед хворих з'явилися діти - МОЗ
Джерело:  online.ua

Міністерство охорони здоров'я підтвердило два смертельні випадки від ураження коронавірусом COVID-19 на території України. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційне представництво відомства у Facebook.

Випадки зафіксовані станом на 20:00 у вівторок, 17 березня. Загальна кількість хворих збільшилася до 14.

На Київщині виявили один випадок — у 44-річного чоловіка, який прибув напередодні з-за кордону. Також 6 випадків зафіксовано у Чернівецькій області.

"33-річна жінка (летальний), особи віком 31, 10, 18 років, двоє дітей віком рік і десять місяців та шість місяців. Усі з них є контактними особами раніше підтвердженого випадку", - пояснили у МОЗ.

Фахівці вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров'я наразі працюють над встановленням усіх людей, з якими контактували ті, у кого підозрюють COVID-19. Установа проаналізувала зразки 640 осіб.

Нагадаємо, першою жертвою нового коронавірусу стала 71-річна жінка. Вона на початку березня повернулася з Польщі, відчула негаразд зі здоров'ям, однак не звернулася до лікарів. Вона потрапила до лікарні у критичному стану після того, як безліч днів контактувала з іншими людьми на Житомирщині.

Як повідомляв ONLINE.UA, Київська міська адміністрація виступила із заявою про припинення пасажирського руху між столицею та іншими населеними пунктами вже з середи, 18 березня. Відповідне рішення Кабінет міністрів ухвалив під час позачергового засідання 16 березня. Воно стосується не лише Києва, але й інших областей, міст, населених пунктів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?