В Україні оголосили штормове попередження: в яких містах очікується снігопад
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні оголосили штормове попередження: в яких містах очікується снігопад

В Україні оголосили штормове попередження: в яких містах очікується снігопад
Джерело:  online.ua

8 січня в Україні оголосили штормове попередження - сильні снігопади очікуються у Чернігівській і Сумській, Полтавській, Дніпропетровській і Запорізькій областях, а також в Києві. Синоптики попередили про налипання мокрого снігу та утворення ожеледиці на дорогах. Рясні опади у вигляді мокрого снігу пройдуть по всій території країни протягом найближчих вихідних, а з наступного тижня в Україну прийде похолодання. Прогноз погода в Україні на найближчі дні повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укргідрометцентр.

"8 січня вночі в Чернігівській і Сумській значні опади, у північних, східних, Полтавській, Дніпропетровській і Запорізькій областях налипання мокрого снігу, ожеледь (І рівень небезпеки, жовтий)", - йдеться в повідомленні синоптиків.

У КМДА попередили киян про негоду і запевнили, що готові до прибирання снігу і ожеледі. Спецтехніка вже знаходиться на вихідних позиціях в місті. В цілому готові до роботи 544 одиниці спецтехніки.

За прогнозом синоптиків, 9 січня в Україні похолодає. Правда, "мінус" буде незначним. У денний час стовпчики термометрів будуть триматися на позначках 0 ...- 2°С, вночі опускатися до -4°С. Така погода протримається в Україні 10,11 і 12 січня.

Перед Старим Новим роком в Україні настане справжня зима. На свята Маланки і Василя вдарять морози до -20°С.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Київ пережив найтепліший рік за останні півтора століття. За оприлюдненими даними, метеостанція зареєструвала середньорічну температуру в Києві за підсумками 2020 року на рівні 10,9 градуса тепла. Це на 3,2 градуса вище кліматичної норми для регіону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?