В Україні пішов сніг в перший день літа - вражаюче фото
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні пішов сніг в перший день літа - вражаюче фото

В Україні пішов сніг в перший день літа - вражаюче фото
Джерело:  online.ua

У понеділок, 1 червня, в перший день літа в Україні раптово пішов сніг. Зима не хоче уходити з високогір'я Карпат, де і температура повітря вперто тримається на 0°. В інші регіони країни також поки не прийшло літнє тепло. У всіх регіонах йдуть сильні дощі, а повітря не прогрівається вище + 18°С. За прогнозом синоптиків, потепління прийде в Україну лише в кінці цього тижня з 6 по 9 червня. Точний прогноз погоди на найближчі дні повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укргідрометцентр.

Рятувальники з Чорногірського гірського пошуково-рятувального поста показали на фото, як виглядає зима в перший день літа. На знімку видно, що в Карпатах йде сніг і стоїть густа туманність.

По всій Україні сьогодні, 1 червня, літо не настане. Очікуються сильні дощі у всіх областях країни. Температура повітря також не літня - +12 ... + 18°С.

У вівторок, 2 червня, погода не покращиться. Всю країну будуть заливати дощі. Тільки на півдні і сході країни стовпчики термометрів підвищаться до + 20°С. В інших областях вдень +11 ... + 14°С.

У середу, 3 червня, дощі закінчаться тільки на півночі країни. Літнього тепла поки не передбачається.

У четвер, 4 червня, синоптична ситуація не зміниться. Очікуються сильні зливи з грозами. Температура повітря вдень +15 ... + 19°С, вночі - +7 ... + 9°С.

5ed4b76c63a54

У п'ятницю, 5 червня, знову дощі. Правда, повітря почне прогріватися до літніх значень - у всіх регіонах країни потеплішає до +19 ... + 21°С, на півдні та сході до + 26°С.

5ed4b77b6caee

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні випав сніг в останній день весни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?