В Україні подорожчала холодна вода
Категорія
Економіка
Дата публікації

В Україні подорожчала холодна вода

В Україні подорожчала холодна вода
Джерело:  Урядовий кур'єр

З 12 травня у Києві, обласних центрах та інших містах України зросли тарифи на холодну воду.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення газети "Урядовий кур’єр".

Подорожчання стосується Києва, обласних центрів та ряду менших міст. Рівень подорожчання коливається від 7% до 28%. Зазначається, що мешканцям столиці доведеться платити за холодну воду на 14,7% більше. Зросла плата і для мешканців Ірпеня, Вишневого та Боярки.

Відповідні постанови 26 квітня затвердила Національна комісія щодо державного регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, а 11 травня вони були опубліковані у газеті "Урядовий кур’єр".

Читайте також: А коли платити за повітря? Новий тариф для українців викликав бурю в мережі

Тарифи набули чинності наступного дня після опублікування постанов, тобто з 12 травня. Платіжки з новими тарифами споживачі отримають у червні.

Відповідно до постанови № 552, тариф для киян зросте на 14,7% і становитиме 15 гривень 79,2 копійки за кубометр (до 132 травня було 13,77 гривні), за водовідведення гарячої води — 7,52 гривні (було 6,93).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?