В Україні прогнозують похолодання до - 26 градусів
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні прогнозують похолодання до - 26 градусів

В Україні прогнозують похолодання до - 26 градусів
Джерело:  online.ua

Український синоптик Наталка Діденко опублікувала прогноз погоди в Україні на 19 лютого. За її словами, у п'ятницю буде доволі холодно, проте опадів не очікують. Варто звернути увагу на те, що вночі стовпчики термометрів місцями опустяться до -26 градусів, вдень буде від -1 до -12 градусів. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на допис у  Фейсбук Наталки Діденко.

"Через відсутність опадів та атмосферні прояснення стовпчики термометрів вночі опустяться аж до -20...-26 градусів. У західних областях (крім Волинської та Рівненської), на Дніпропетровщині, у Кропивницькому з районами та на Сході України вночі буде -14…-20 градусів. У південній частині та на Закарпатті прогнозують -9…-15 градусів. Вдень буде трохи тепліше: температура коливатиметься в межах -7...-12 градусів, на Заході й Півдні – -1…-7 градусів", - йдеться в прогнозі.

Опадів 19 лютого не очікують, сніг з хуртовинами та вітер можливий тільки вночі в Приазов'ї. За словами Наталі Діденко,у Києві буде сухо, вночі до -22 градусів, а вдень – приблизно -10. Далі, запевняє синоптик, на українських громадян очікує відлига та плюсова температура.

Якою буде погода у містах України у п'ятницю, 19 лютого:

Ужгород – +1...+3

Львів – -1...-3

Івано-Франківськ – -1...-3

Тернопіль – -6...-8

Чернівці – -8...-10

Хмельницький – -6...-8

Луцьк – -3...-5

Рівне – -6...-8

Житомир – -8...-10

Вінниця – -6...-8

Одеса – -2...-4

Миколаїв – -2...-4

Херсон – -1...-3

Сімферополь – -1...-3

Кропивницький – -7...-9

Черкаси – -10...-12

Чернігів – -10...-12

Суми – -11...-13

Полтава – -8...-10

Дніпро – -5...-7

Запоріжжя – -1...-3

Донецьк – -1...-3

Луганськ – -2...-4

Харків – -6...-8

Київ – -10...-12

"А далі розпочнеться відлига та потепління до "плюсів". І хоча ситуація буде непростою - все ж різка зміна погоди, проте вся оця морозна темна сумна тривога важких лютневих днів наближає нас прийдешнім потеплінням до весни", - зазначає Наталя Діденко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бабак Тимко III прокинувся і вже встиг спрогнозувати ранній прихід весни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?