Смакові легенди Полтавщини: завітайте на онлайн-ярмарок корисних продуктів від локальних виробників
Категорія
Україна
Дата публікації

Смакові легенди Полтавщини: завітайте на онлайн-ярмарок корисних продуктів від локальних виробників

Смакові легенди Полтавщини: завітайте на онлайн-ярмарок корисних продуктів від локальних виробників
Джерело:  online.ua

В Україні стартував онлайн-ярмарок "Смакові легенди Полтавщини", на якому можна купити смачні та корисні продукти полтавських локальних виробників. Сир, соки, пастила, джеми, в'ялені сливи, крафтовий шоколад — органічні смаколики є на будь-який смак!

Джерело: ONLINE.UA

Всі продукти, представлені на онлайн-ярмарку, виготовлені виключно з натуральних продуктів. З ними можна приготувати живильні сніданки і обіди, влаштувати смачні пікніки, дитячі свята та романтичні вечері.

Купити продукти на онлайн-ярмарку можна до 13 червня, і що найважливіше, для цього не потрібно навіть виходити з дому. Організатори ярмарку передбачили доставку продуктів по всій Україні.

Купуйте полтавські смаколики з позначкою Local Food Fest на суму від 300 гривень та отримайте смаковий кошик від усіх виробників-учасників Ярмарку.

Як купити продукти 

Зробити замовлення корисних продуктів на онлайн-ярмарку дуже просто:

Які продукти можна купити на онлайн-ярмарку "Смакові легенди Полтавщини"

  • Соки, пастила, сухофрукти, цукати, фруктові чіпси від ФГ "Еко Край"

Ця компанія має власні фруктово-ягідні сади і власну переробку, "родзинкою" якої - не доводити сировину до температури кипіння. Соки ФГ "Еко Край" не містять води, цукру, барвників і консервантів.

  • Сир, згущене молоко і випічка від "Сергіївська сироварня"

Сергіївська пекарня/сироварня випікає смачну здобу і хліб, виготовляє молочну продукцію з натуральних продуктів. Тверді і м'які сири виробляються без ароматизаторів, консервантів і харчових добавок, а також містять корисні ферменти, амінокислоти і вітаміни.

  • Карамель м'яка, печиво, зефір і пряники від "Honeycake Workshop"

Це сімейна-кондитерська, яка вже протягом 6 років розвиває кондитерське мистецтво, удосконалюючи нові і створюючи авторські рецепти солодощів. Там створюють унікальні смаколики, які задовольнять навіть найвибагливішого гурмана. Але головне те, що карамель, печиво, зефір, торти і мармелад створюються тільки з натуральних продуктів, тому ці продукти є абсолютно безпечними для дітей.

  • Сир напівтвердий, йогурт від "Леляківської сироварні"

Це сучасне виробництво європейського зразка із замкнутим циклом - у Леляківській сироварні є власна ферма, власні корми, власне молоко. Тут можна купити смачні сири, приготовані за всесвітньо відомим рецептурами - Маасдам, Гауда, Рікотта, Халумі (сир для гриля), а також молочні продукти - вершкове масло, молоко, кефір, йогуртом і т.п.

  • В'ялені сливи та солодкий соус чилі від "Targoni"

Родзинку італійської кухні тепер можна купити в українських виробників. В'ялені томати можна використовувати для приготування салатів, для канапе і брускетти, а також як окремий гарнір - вони гарно смакують з сирами, пастою та м'ясом.

  • Малинова пастила ТМ «BerryЇЖ»

Подорожуючи з друзями та родиною, візьміть з собою пастилу-смакоту від Berryyesh і насолоджуйтесь смаками Полтавщини зручно та з користю.

  • Джеми і варення від "Endorfine Jam"

Джеми незвичайних смаків цієї сімейної компанії з Полтавщини не знайти ні в одному бабусиному погребі. Для їх виготовлення не використовуються концентрати та хімічні домішки.

  • Крафтовий шоколад з фруктами і горіхами, шоколадні цукерки від "Afrodiziak"

В асортименті цієї компанії є солона і веганська карамель, шоколадно-горіхова паста, 25 видів цукерок і 5 видів шоколаду. Солодощі складаються з какао-бобів, какао-масла і коричневого нерафінованої цукру.

Смакуйте продукцію полтавських виробників, викладайте свої фото з тегами #купуй_локальне та #Підтримую_Локального_Виробника у Facebook та Instagram та надихайте друзів підтримувати локальних виробників України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?