В Україні проходять масштабні рейди - що важливо знати
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні проходять масштабні рейди - що важливо знати

В Україні проходять масштабні рейди - що важливо знати
Джерело:  online.ua

В Україні проходять масштабні перевірки установ Державної кримінально-виконавчої служби (ДКВС). Прокуратурами перевіряється законність й ефективність використання землі та держмайна. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Офісу генпрокурора.

"Попередні результати інспектування пенітенціарних установ Дніпропетровської, Київської, Полтавської та Харківської областей свідчать про виявлення низки злочинів, у тому числі і тяжких, пов'язаних з розтратою, привласненням, нераціональним використанням і псуванням держмайна і землі", - сказано в повідомленні.

Згідно з останніми результатами перевірки Дергачівської місцевої прокуратури Харківської області відкрито кримінальне провадження за фактом привласнення близько 32 млн грн. Службові особи держпідприємства Сільськогосподарське підприємство ДКВС №109 штучно занизили показники врожайності сільськогосподарської продукції за 2019 рік.

"У Дніпропетровській області місцева прокуратура виявила відсутність 10 транспортних засобів і 35 одиниць промислового обладнання на Дослідно-експериментальному підприємстві ДКВС України. Криворізька місцева прокуратура №1 виявила незаконну передачу в безоплатне користування 2500 га земель сільськогосподарського призначення, яка належить Широківському виправному центру №75", - передає пресслужба.

Окрім того, у Київській області зафіксували, що службовими особами підприємства ДКВС № 115 не внесені відомості до Держреєстру речових прав на нерухоме майно щодо трьох земельних ділянок загальною площею понад 1 тис. га.

Нагадаємо, нещодавно бразильський наркоторговець Клаувіно де Сільва вигадав майже ідеальний план,  як втекти з в’язниці. Для цього він надів на себе перуку, силіконову маску і одяг власної дочки. Тим не менш, все це не спрацювало – злочинця видана нервозність.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?