В Україні різко похолодає: в яких областях зіпсується погода
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні різко похолодає: в яких областях зіпсується погода

В Україні різко похолодає: в яких областях зіпсується погода
Джерело:  online.ua

Починаючи з 20 вересня майже на всій території України очікується похолодання. Згідно з прогнозами синоптиків, термометри опустяться до позначки 7 – 12 градусів.

Джерело:  Facebook  синоптика Наталки Діденко.

Почнемо з найтепліших країв. На півдні країни сьогодні очікується від 20 до 25 градусів тепла. Трохи холодніше буде на сході – від 18 до 22 градусів. На півночі очікується від 13 до 17, в центральній частині – від 16 до 19.

Варто зазначити, що в найближчі декілька днів крім суттєвого похолодання, більшу територію України також накриють сезонні дощі.

"Буде дуже холодно по відчуттях", - попереджають синоптики.

З початку тижня температура на термометрах щораз понижуватиметься. У Києві, зокрема, очікується від 7 до 12 градусів тепла.

За даними Укргідрометцентру, похолодання мають зафіксувати на всій території Україні. Воно протримається кілька днів.

Але синоптики заспокоюють українців. Стверджують, що тепло ще повернеться.

Погода в Україні 21 вересня

Протягом усього дня у Києві буде триматися хмарна погода. Удень і ввечері буде йти дрібний дощ. У Харкові сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. Вранішній дощ удень послабшає і до приходу вечора скінчиться. У Львові марна погода протримається увесь день. Без опадів.

Погода в Україні 22 вересня

У Києві протягом усього дня погода буде похмурою. Дрібний дощ йтиме весь день і не припиниться до самого вечора. Протягом усього дня у Харкові буде триматися хмарна погода. Вночі та вранці опадів не очікується. У Львові удень йтиме дрібний дощ, проте ближче до вечора він закінчиться. З ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Без опадів.

Погода в Україні 23 вересня

У Києві хмарна погода буде триматися до самого вечора. Дрібний дощ йтиме вночі та вдень і закінчиться лише ближче до вечора. З ранку до самого вечора у Харкові небо буде вкрите хмарами. Дрібний дощ, який розпочнеться у другій половині дня, посилиться ближче до вечора. У Львові в цей день хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до самого вечора буде зберігатися похмура погода. Без опадів.

Читайте також:

  • США накрив потужний ураган “Іда”, є людські жертви.

  • NASA показало одночасно чотири урагани на планеті — яскраве фото.

  • Ураган Доріан б’є блискавками: метеорологи показали шокуюче відео з космосу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?