В Україні ще раз посміялися над авіаносцем і військовою міццю Росії: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

В Україні ще раз посміялися над авіаносцем і військовою міццю Росії: з'явилося відео

В Україні ще раз посміялися над авіаносцем і військовою міццю Росії: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Відомий блогер Ярослав Матюшин висміяв військову міць, про яку говорять в Росії, а також  єдиний російський авіаносець "Адмірал Кузнєцов", який не зміг своїм ходом дістатися до берегів Сирії і був змушений скористатися буксиром.
Про це він розповів у своєму відеоблозі на ONLINE.UA.
Блогер також висміяв і  "бунт" глави Чечні Рамзана Кадирова, який висловився проти пропозицій Міністерства фінансів РФ урізати бюджет республіки.
"На початку цього тижня Рамзан Кадиров не погодився на засіданні уряду Чечні з пропозицією Міністерства фінансів Російської Федерації про урізання бюджету цієї самої Чечні. Якщо мені не зраджує пам'ять, він це зробив у понеділок, і вже у вівторок Володимир Володимирович Путін, на засіданні уряду вже Російської Федерації, доручив Міністерству фінансів вишукати кошти для розвитку Північнокавказького федерального округу", - сказав Матюшин.
"У зв'язку з чим дуже смішно виглядають всі ці потуги лютих "новоросів" та дебілів з-за "порєбріка", які їх підтримують в мережах, які б'ють себе в груди, як Тарзан, і кричать, що "ми, міць російської зброї" (про яку я говорив в своєму попередньому блозі), "до Києва за три дні", до "львівської кордону" вас поженемо за сім днів. ... Ви реально платите Чечні данину, і як тільки син почесного моста Санкт-Петербурга насупив брови, так ви відразу кинулися виділяти їм гроші. у вас школи закриваються в Рязанщині, в межах "Золотого кільця", ну всюди, де проживають ті, кого можна назвати умовно російськими", - додав блогер.
Він також висіяв чергову невдачу російського авіаносця "Адмірал Кузнєцов" на шляху до Сирії.
"До речі, ще раз про велич російської зброї. По-моєму, в районі Гібралтару вашого "Адмірала Кузю" все-таки взяли на буксир, тому що бобік здох. Круто ви поїхали, пограти м'язами біля берегів Сирії, взагалі молодці. Продовжуйте в тому ж дусі!", - сказав Матюшин.
Це нагадує блогеру невдалий запуск росіянами балістичних ракет в минулому році.
"Це мені нагадує, як рік тому ви похвалилися балістичними ракетами, стрельнувши з Каспійського моря, по-моєму, по Сирії, і які впали і вбили кілька овець десь в Ірані. Знаєте, ось є протикорабельні ракети, є ППО, протиповітряні ракети . А у вас - протиотарні ракети", - зазначив він.


Більше  читайте у відеоблозі Ярослава Матюшина на ONLINE.UA: Фанати Путіна, "Новоросії" та російської зброї остаточно стали посміховиськом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?