В Україні сталася перша смертельна ДТП за участю електрокара Tesla
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні сталася перша смертельна ДТП за участю електрокара Tesla

В Україні сталася перша смертельна ДТП за участю електрокара Tesla
Джерело:  online.ua

Вчора, 7 червня, поблизу Києва сталася серйозна ДТП за участю електрокара. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Інформатор», на 77 кілометрі траси Київ – Житомир кросовер Tesla Model X зіткнувся з вантажівкою ГАЗ дорожньо-ремонтної служби.

За попередніми даними, у салоні автівки знаходилася компанія з трьох осіб, які прямували до Житомира на захід, присвячений електрокарам.

«Водій та пасажир Tesla Model X, який сидів ззаду, стверджують, що комунальники здавали назад по правій смузі. Саме це й стало причиною аварії. Обидва чоловіки з Tesla не постраждали», – йдеться в повідомленні.

За іншою інформацією, ДТП спричинив водій електрокара, який обганяв інші автомобілі по узбіччю, де й проводилися ремонтні роботи.

Пасажирка, яка сиділа на передньому сидінні Tesla, від отриманих травм загинула ще до приїзду медиків. Удар припав на її сторону. Дівчині було біля 30 років.

Це перший випадок в Україні, коли смертельна аварія сталася за участю електрокара Tesla. За словами водія, автопілот, яким оснащено цей сучасний кросовер, в момент зіткнення був відключений.

Після ДТП на трасі з Києва до Житомира з’явився величезний затор. На місці працювала дорожня поліція і слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, що вчора стало відомо, що в Німеччині жорстоко вбили відому українську танцівницю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?