В Україні створили нове міністерство
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні створили нове міністерство

В Україні створили нове міністерство

В українському уряді прийняли рішення про створення Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб, яке буде займатися питаннями реінтеграції Донбасса і Криму.

Відповідне рішення було прийняте на засіданні Кабмину 20 квітня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Українську правду.

Відомство створюється через злиття Державної агенції з питань відновлення Донбасу і Державної служби з питань анексованого Росією Криму і Севастополя.

Міністр з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш зазначив, що після прийняття такого рішення він зможе перейди до безпосереднього формування свого відомства.

Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, Вадим Черниш вже встиг зробити резонансну заяву щодо соцвиплат і пенсій для мешканців окупованих районів Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?