В Україні створять тимчасові лікарні - що про них відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні створять тимчасові лікарні - що про них відомо

В Україні створять тимчасові лікарні - що про них відомо
Джерело:  online.ua

У Міністерстві охорони здоров'я підтвердили, що планують створити мережу тимчасових лікарень для протистояння коронавірусу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на виступ головного санітарного лікаря Віктора Ляшка з брифінгом.

За його словами, посадовці розроблюють відповідний наказ. Документом необхідно затвердити усі вимоги до цих шпиталів.

"Наша мета і наші пропозиції – це розгортати такі шпиталі для тих, хто матиме легкий перебіг хвороби, але не матиме можливості самоізолюватись вдома", – пояснив Ляшко.

Головний санлікар додав, такий проєкт додасть якості у догляд за інфікованими коронавірусом людьми. Також їх можна буде транспортувати до постійних лікарень, якщо необхідно провести реанімаційні заходи.

Нагадаємо, станом на ранок у вівторок, 7 березня, в Україні зареєстрували майже півтори тисячі хворих. З них 28 українців одужали, а ще 48 - померли.

Тим часом у світі кількість випадків COVID-19 перевищила 1,3 мільйона. Внаслідок ураження померли понад 70 тисяч осіб.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Володимир Зеленський та очільник Держдепу США Майк Помпео 6 квітня в ході термінових телефонних переговорів детально обговорили питання протидії пандемії. З подробицями бесіди можна ознайомитися у цьому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?