В Україні успішно випробували нову потужну зброю: видовищне відео
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні успішно випробували нову потужну зброю: видовищне відео

В Україні успішно випробували нову потужну зброю: видовищне відео
Джерело:  Коммерсант

В Україні в рамках нового етапу випробувань запустили крилату ракету Р-360 комплексу РК-360МЦ "Нептун". Вона пролетіла кілька сотень кілометрів і підтвердила свої льотні характеристики. Запуск ракети супроводжували винищувачі Су-27 ВПС України, з яких було знято видовищне відео польоту, повідомляє ONLINE.UA.

На опублікованому відео відображено момент запуску ракети з наземного комплексу та її політ над водою, який супроводжують два винищувачі Су-27. Відомо, що ракета пройшла випробування успішно - вона пролетіла понад 250 км по заданому маршруту і висотам.

По завершенню випробувань крилатої ракети розробники повідомили, що на наступному етапі зброю випробують на бойові характеристики.

Нагадаємо, раніше колишній глава РНБО Олександр Турчинов заявляв, що крилаті ракети Нептун зможуть за кілька хвилин знищити Кримський міст, який Путін незаконно побудував в окупованому Криму. За його словами, ракети також зможуть знищувати російські військові кораблі будь-якого класу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Збройні Сили України вперше отримали ряд мобільних мінометів- БАРС-8ММК 4909 120 А.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?