В Україні в розпал літа знову випав сніг - видовищні фото і відео
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні в розпал літа знову випав сніг - видовищні фото і відео

В Україні в розпал літа знову випав сніг - видовищні фото і відео
Джерело:  online.ua

У розпал літа в Україні знову пішов сніг. Серйозно погода зіпсувалася у Львівській області. Там два села, Гребенів та Коростів, засипало градом і снігом. Місцеві жителі в шоці від сюрпризів погоди. Вони скаржаться, що опади пошкодили фрукти і овочі, які тільки почали созрівати. Видовищні фото і відео літнього снігу на Львівщині опублікували в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

На знімках видно, як зелена трава раптово опинилася під білим сніжним нальотом. Також продемонстровані кадри, на яких показано, що град сипався розміром з перепелине яйце. При цьому в коментарях до фотографій і відео українці пишуть, що в сусідніх селах стояла спека і навіть натяку не було на похолодання.

"Дивно, у Львові близько 30 тепла, холодного повітря немає. У нас завжди холоднішає, коли в Карпатах випадає сніг або град", "Катаклізми по всій планеті", "Це жах, що буде з врожаєм?", - коментують в мережі літній снігопад на Львівщині.

Важливо відзначити, що напередодні синоптики оголосили про початок кліматичного літа в Україні. За їхнім прогнозом, температура повітря по всій країні підніметься до + 30°С і така спека буде весь тиждень. В цілому вони прогнозують, що літо 2020 на Україні буде спекотним і посушливим. Аналогічний прогноз роблять кліматологи по всій Європі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні в перший день літа випав сніг. Тоді зима не хотіла йти з високогір'я Карпат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?