В Україні вдарять морози до 21 градуса: в яких областях різко похолодає
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні вдарять морози до 21 градуса: в яких областях різко похолодає

В Україні вдарять морози до 21 градуса: в яких областях різко похолодає
Джерело:  online.ua

В Україну прийшло довгоочікуване потепління після потужних снігопадів і сильних морозів, але воно не тривале. Вже у вівторок, 23 лютого, в окремих регіонах погода різко зіпсується. Похолодає в північному регіоні, Полтавській, Дніпропетровській областях та на сході. Днем там очікується до -10 С, а вночі стовпчики термометрів знову опустяться до -21°С. При цьому синоптики запевняють, що похолодання буде короткочасним і вже до кінця наступного тижня в Україну зайде весняне тепло. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укргідрометцентр.

"Прогноз погоди на 22-24 лютого. В наступні три доби на Лівобережжі, 24 лютого місцями в південних областях невеликі опади, на решті території без істотних опадів. На Правобережжі місцями туман. На дорогах країни ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с, 23 лютого на Лівобережжі, 24 лютого в південній частині місцями пориви до 15-20 м/с. Температура вночі 0-7°С морозу, вдень 1-8°С тепла, на Закарпатті, півдні Одещини та місцями на Прикарпатті до 13°С тепла; 23 лютого в східній частині, 24 лютого в Полтавській і Дніпропетровській областях зниження температури вночі до 11-16°С морозу, на крайньому сході до 21°С, вдень до 6-11 морозу ", - йдеться в прогнозі синоптиків.

За прогнозом, у четвер, 25 лютого, морози почнуть відступати і тепло почне приходити в усі області України. Яскравого сонця поки не передбачається, але температура повітря підніметься до +7 ... + 13°С. Прохолодно буде тільки в східних областях.

У п'ятницю, 26 лютого, в Україні буде по-весняному сонячно і тепло. Всі зимові мінуса залишаться позаду, а в регіонах на стовпчиках термометрів встановиться плюсова температура.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бабак Тимко III зробив свій прогноз на весну 2021 року. За його прогнозом, весна в Україні буде ранньою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?