В Україні вдарять сильні морози до 22 градусів
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні вдарять сильні морози до 22 градусів

В Україні вдарять сильні морози до 22 градусів
Джерело:  online.ua

У неділю, 7 лютого, в Україні різко зіпсується погода. У всі регіони країни повернеться справжня зима, яку принесе з собою черговий циклон зі снігопадами. За прогнозом синоптиків, снігопади обрушаться на західні області України, а на півночі країни вдарять морози до -22°С. Серйозне похолодання протримається протягом усього наступного тижня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прогноз Укргідрометцентру.

"7-8 лютого погіршення погодних умов: сніг, на Прикарпатті, в північних і центральних областях снігопади, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, вдень в південних областях сніг з переходом в дощ, ожеледь; температура вночі 13-20 ° З морозу, вдень 7-14°С морозу, в південній частині та на Прикарпатті вночі 3-10°С морозу, вдень від 4 морозу до 2 тепла.
На дорогах країни ожеледиця ", - йдеться в прогнозі синоптиків.

За прогнозом синоптиків, найхолодніше в неділю, 7 лютого, буде в північній частині України. Вночі температура повітря там опуститься до -22°С, вдень - 11 ...- 13°С. Втім, суттєво похолодає у всіх областях України. У денний час морози будуть досягати -12°С. У західних областях очікується сильний сніг.

У понеділок, 8 лютого, погода не зміниться, але снігопади накриють майже всю територію країни. Тільки в південних областях вдень буде плюсова температура повітря і дощ.

У вівторок, 9 лютого, снігопади перемістяться на північ України, але люта зима поки не відступає. У центральних, північних і західних областях в денний час температура повітря триматиметься на позначках -5 ...- 7°С, вночі до -9°С.

У середу, 10 лютого, пекучі морози знову повернуться, але вже без снігу. У північних і центральних областях вночі до -18°С, вдень - -8 ...- 10°С. На півдні плюсова температура.

Важливо відзначити, що за прогнозом народних синоптиків, найхолоднішим місяцем зими в Україні буде лютий. Він почнеться з сильних снігопадів, які триватимуть майже до середини місяця.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бабак Тимко III передбачив, що весна 2021 Україна буде ранньою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?