В Україні вводять нові обмеження через коронавірус - що варто знати
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні вводять нові обмеження через коронавірус - що варто знати

В Україні вводять нові обмеження через коронавірус - що варто знати
Джерело:  online.ua

У Кабінеті міністрів анонсували нові обмеження через пандемію коронавірусу COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний канал прем'єр-міністра Дениса Шмигаля у Telegram.

За його словами, нові обмеження стосуватимуться заселення у готелі та хостели. Йдеться про всю території країни без виключення. Нові правила заборонять перебування в одній кімнаті понад двох осіб.

"Роздав сьогодні на позачерговому засіданні низку доручень. Зокрема, – запровадити обмеження перебування не більше 2-х осіб у кімнатах готелів та хостелів на час карантину", - пояснив голова Кабміну.

Утім, виняток все ж існуватиме. Члени однієї родини зможуть селитися разом в одній кімнаті.

Нагадаємо, загальні карантинні заходи будуть чинними до 3 квітня. Їх можуть пролонгувати у разі збереження загрози.

На території дев'яти областей та Києва ввели надзвичайну ситуацію. Випадків COVID-19 зареєстрували 73 станом на день 23 березня.

Як повідомляв ONLINE.UA, український лідер Володимир Зеленський під час традиційного відеозвернення до народу наголосив, що в ході засідання 23 березня Кабмін заборонить відключати електроенергію для населення в нинішній ситуації.Президент звернув увагу, що на засіданні 23 березня уряд ухвалить багато невідкладних питань.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?