В Україні закривають канал-"відповідь" на пропаганду Путіна
Категорія
Культура
Дата публікації

В Україні закривають канал-"відповідь" на пропаганду Путіна

В Україні закривають канал-"відповідь" на пропаганду Путіна
Джерело:  "1+1 медіа"

З 1 січня 2017 року буде закритий англомовний український телеканал Ukraine Today.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу "1 + 1 медіа".
Власником телеканалу Ukraine Today є медіахолдинг олігарха Ігоря Коломойського "1 + 1 медіа", і його мовлення кабельними і IPTV мережами Європи велося з 24 серпня 2014 року по 1 квітня 2016 року, після чого телеканал перейшов у формат інтернет-ресурсу в зв'язку з запуском міжнародного мовлення державним телебаченням України. Однак з 1 січня 2017 року буде закрито і інтернет-мовлення.
Читайте також: Кл іпове мислення: в мережі розповіли, як саме працює пропаганда Путіна
"Проект повинен був стати голосом країни на міжнародне співтовариство. По суті, в 2014 році це була єдина можливість для нас бути почутими. Але зараз держава взяла на себе цю функцію і ми вважаємо, що наша місія завершена", - пояснив гендиректор "1 + 1 медіа "Олександр Ткаченко.
Крім того, в медіахолдингу запевняють, що "з урахуванням економічної ситуації в країні, підтримувати проект, який носить виключно соціальний характер, а держава в той же час демонструє нульову зацікавленість в його існуванні, неможливо".
Відзначимо, що Ukraine Today був першим українським телеканалом, який цілодобово віщав по-англійськи і розглядався як засіб боротьби з російською пропагандою на Заході, зокрема, каналом Russia Today.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російська група "Нещасний випадок" в новому кліпі висміяла пропаганду Росії і ура-патріотизм.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?