В Україні жорстко пройшлися по дурості російської пропаганди
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні жорстко пройшлися по дурості російської пропаганди

В Україні жорстко пройшлися по дурості російської пропаганди
Джерело:  online.ua

Заступник міністра з питань окупованих територій Георгій Тука, звільнений з поста глави Луганської обласної військово-цивільної адміністрації,

розповів про дурість російської пропаганди.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його сторінку в Facebook.


"Я вже говорив про те, що періодично дивлюся російські політшоу, щоб розуміти, що відбувається у ватно-агресивних головах "Північних оленів". Учора почав дивитися Вольфовича (російський політик Володимир Жириновський - Ред.). Каюсь, після 20 хвилин закликів зробити першими ядерний удар, я не витримав - заснув. А ось сьогодні - джек-пот! Теза перша: "Євробачення" - повне гі * но! Та хай воно пропаде пропадом. Теза друга: Росія збирає підписи і вимагає... віддати перше місце в "повному гі * ні" пану Лазарєву! Нафіг нам-то з * аний конкурс?!" - пише він.


"Треба змусити євро-гі * нюків передати право проведення конкурсу в Росії. Ну, де б ви ще могли почути від високого державного діяча про те, що "Євробачення було створено НАТО"! Це - початок! Далі: - Кубок УЄФА теж створений НАТО!!! Експерт привітав Росію ... з перемогою на Євробаченні!!! Джамала отримала освіту в Сімферополі і в Києві - форпост російської культури і школи. Таке! У мене складається стійке враження: настав час примусової трансляції цих "шедеврів" по наших каналах, "щоб дур кожного видно було", - додав Тука.


Раніше

Тука розповів, як діти окупованого Росією Донбасу перетворюються на патріотів України

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?