В Україні жорстко спростували силу армії Путіна: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні жорстко спростували силу армії Путіна: опубліковано відео

В Україні жорстко спростували силу армії Путіна: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Військова міць Росії серйозно перебільшена, а в реальності паливом  єдиного російського авіаносця "Адмірал Кузнєцов"  є мазут, літаки і вертольоти постійно зазнають катастроф, новітні танки глухнуть посеред підготовки до параду, а армійські чиновники наживають мільярди доларів, розкрадаючи майно збройних сил РФ.
Про це у своєму відеоблозі на ONLINE.UA розповів Ярослав Матюшин.
«І подивіться на їх літако - і вертолетопад. Хтось з наших блогерів веде скрупульозний підрахунок, наскільки я знаю, у них за останні два роки впав 55-е засіб, черговий військовий вертоліт, десь там на півночі», — підкреслив він.
За словами блогера, в російській армії «все розвалюється, все розкрадене, все тримається на соплях і на бряжчанні зброєю».
«Про яку військову могутність може йти мова, якщо попередній міністр оборони Росії накрав у власній армії близько 8 мільярдів доларів, розпродав майна, нерухомості на 8 мільярдів. І його через місяць після відкриття кримінальної справи перекваліфікували у свідка, а потім і зовсім відпустили. Просто тому, що людина з команди Путіна. Свій. Своїх вони не чіпають, кругова порука», — додав Матюшин.
Також він запропонував згадати новітній російський танк "Армата", «який на репетиції параду заглух».
«Згадайте їх ракети, ту ж "Булаву" нещасну, яка довго не могла злетіти, а потім так само довго не могла потрапити в ціль, ці знамениті кадри, як з якогось крутого військового корабля зривається ракета така — і в море відразу», — розповів він.



Ще одним показовим прикладом став "єдиний російський авіаносець 1978-го року створення, який працює, ви не повірите, на мазуті, це в 21-м столітті, і яким вони поїхали брязкати зброєю в Сирії».
«Геополітичний геній Володимира Володимировича Путіна знову "всіх переграв", і в світі ніхто не вважає Росію військовим злочинцем. Просто їй (російського авіаносця «Адмірал Кузнєцов» - Ред.) відмовляють в заправці. МАЗУТ! Ну єтіть, 21-е століття, мазут», — додав Матюшин.
На завершення він підкреслив, що «немає ніякої могутності російської військової машини».
«Як завжди, у них є дохрена м'яса і дохрена старої техніки. Тому боятися їх не варто. Шапкозакидацькі настрої теж досить шкідливі, але боятися росіян не варто», — резюмував блогер.


Більше  читайте на ONLINE.UA: Проста причина, за якої російські війська не дійдуть до Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?