В Україні зірвали концерт співачки, яка виступала в Росії: з'явилися фото і відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

В Україні зірвали концерт співачки, яка виступала в Росії: з'явилися фото і відео

В Україні зірвали концерт співачки, яка виступала в Росії: з'явилися фото і відео
Джерело:  galka.if.ua

Вчора, 12 травня, в Івано-Франківську в концерт-холі "Platinum" повинен був відбутися концерт  української співачки Світлани Лободи, яка відома частими виступами в Росії, але місцеві активісти "Самооборони" не пустили людей в зал.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Галку.


Координатор обласної “Самооборони” Ярослав Наваляний на місці події пояснив, що Лобода неодноразово виступала у Росії, тому не хочуть, щоб вона співала в обласному центрі.


Організатори концерту намагалися домовитися із активістами, пропонували віддати їм увесь гонорар на потреби АТО. Та після дискусій стало зрозуміло, що концерту не буде.


З активістами також сварилися люди, які прийшли на захід. Кілька сотень осіб придбали квитки, дехто приїхав з інших міст. Вони кажуть, що про “блокування” треба було повідомити заздалегідь.


Організатори повідомили, що готували спеціальну програму для Івано-Франківська – у ній була чи не половина україномовних пісень. Також хотіли розпочати концерт з хвилини мовчання в честь загиблих бійців АТО. Однак домовитися не вдалося.


Організатори повідомили фанатам, що кошти за придбані квитки почнуть віддавати завтра у місцях, де їх купили.


Сама Світлана Лобода до протестувальників не виходила.


На місці події були правоохоронці, але у суперечку фактично не втручалися.



Нагадаємо,  в Україні можуть створити агентство з припинення діяльності артистів, які мають проросійські погляди.














Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?