В Україні знайшли завод, який працює на російських військових
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні знайшли завод, який працює на російських військових

В Україні знайшли завод, який працює на російських військових
Джерело:  online.ua

Правозахисник з Краматорська Донецької області Станіслав Черногор розповів про те. що місцевий завод "Енергомашспецсталь" працює за рахунок замовлень російського військово-промислового комплексу.
Про це Черногор розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Енергомашспецсталь", де президент - Єфімов (екс-регіонал Максим Єфімов, який зараз є нардепом від «Блоку Петра Порошенка» - Ред.), працює за рахунок російських замовлень», - розповів активіст.
«По суті - це російський завод, контрольний пакет Тарута (бізнесмен Сергій Тарута - Ред.) продав в 2010 році російській компанії "Атоменергомаш", - продовжив Черногор.

Читайте також: Мережу розбурхала аварія на заводі в Росії, де роблять "Буки": з'явилися фото і відео


«Виходить, українські робітники забезпечують російський військово-промисловий комплекс - в "Енергомашспецсталі" недавно хвалилися, що відлили якийсь крутий гвинт для російського підводного човна», - розповів активіст.


Повний

текст інтерв'ю читайте на ОNLINE.UA: Нардеп від Порошенка веде бізнес в Криму, а його завод на Донбасі працює для Росії - активіст

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?