В Україні знизили ціну на газ
Категорія
Економіка
Дата публікації

В Україні знизили ціну на газ

В Україні знизили ціну на газ
Джерело:  online.ua

"Нафтогаз України" розрахував нову ціну природного газу для потреб населення та інших споживачів за ПСО, що діятиме в липні. Зазначається,що нова ціна зафіксована на рівні 4 905,67 гривень за тисячу кубометрів (без врахування ПДВ та транспортних витрат), передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу компанії.

Варто зазначити, що у порівнянні з червнем вартість газу зменшиться на 648 грн, або на 11,7%.

"Кінцева ціна газу в регіонах України залежить від тарифу на розподіл газу, встановленого НКРЕКП для відповідного обл- чи міськгазу. Постачальники газу зобов’язані інформувати своїх споживачів про кінцеву ціну", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, це вже друге поспіль зниження вартості газу Нафтогазом: у червні вартість газу була знижена на 436 грн, або на 7,3% порівняно з травнем.

Як повідомляв ONLINE.UA, голова правління НАК "Нафтогаз України"  Андрій Коболєв вважає цілком ймовірною можливість того,  що російський "Газпром" може припинити транзит газу територією України після завершення діючого транзитного контракту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?