В Україні зробили нову різку заяву про загибель російського літака
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні зробили нову різку заяву про загибель російського літака

В Україні зробили нову різку заяву про загибель російського літака
Джерело:  online.ua

Епатажний художник Сергій Поярков розкритикував  діджея Анастасію Топольську, яка назвала українців "жалюгідними легкодухими ушлепками" у відповідь на відсутність жалю до літака Ту-154 Міноборони Росії, що розбився.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


"Ось під час Другої світової війни, припустимо, літак з якимось Червонопрапорним гітлерівським ансамблем пісні і танцю розбився в Балтиці. Що буде з радянської діджейкою, або, там, завклуба, умовно кажучи, яка поспівчуває бідним загиблим німецьким музикантам в погонах? Так її розстріляють! І правильно зроблять. В принципі, навіть особливо і не судитимуть. Під час війни ця кончена су**ра з язиком без кісток розповідає, що, бачте, їй не подобається, що ми радіємо загибелі ворожих солдатів! Я, наприклад, можу сказати так: дівчаток бити недобре, але я знаю, як мінімум, двох українських патріоток спортивної статури, з дуже великим досвідом - і вони точно феєрично нахлестают їй по морді, якщо зустрінуть її в Києві", - підкреслив художник.


Читайте також: Мережа продовжує кипіти через дівчину Лещенко: підключився навіть син Авакова


"Я не дивуюся, що вона не робить тут своїх діджей-сетів. Тому що отримає в рило. Знайдуться хороші патріотичні дівчинки, які змусять її довго ходити до стоматолога. Тому що - як це?! Ти не маєш права, ні разу не поспівчувавши загиблим нашим солдатам, жаліти солдат противника!", - продовжив він.


"Знову ж - феєричні ідіоти зустрічаються і серед молодого покоління. Подивіться, наприклад, на цю Топольську! Кончіта Лещенко, як я її називаю. Ти хоч раз поспівчувала нашим пацанам, які загинули на Світлодарській дузі? Там сепари катували наших пацанів, і це створіння не поспівчувало! А з чого б мені, всім іншим патріотам України не радіти, коли майже сотня ворогів здохла в Чорному морі?! ", - резюмував Поярков.



Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Захарченко та Плотницкий волею-неволею допомагають Україні - художник Сергій Поярков.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?