В Україну не пустили путінського політика з медаллю за анексію Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україну не пустили путінського політика з медаллю за анексію Криму

В Україну не пустили путінського політика з медаллю за анексію Криму
Джерело:  online.ua

В Україну напередодні намагався потрапити росіянин, який виявився представником політичної партії "Єдина Росія", а також причетним до кримської анексії. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу ДПСУ.

За даними прикордонників, чоловік 1965 року народження прибув до київського аеропорту "Жуляни" з Мінська, однак перетнути кордон не зміг. Мету прибуття він пояснив бажанням провести переговори про видобуток граніту як гендиректор ливарно-механічного заводу в РФ.

"Проте у ході додаткової перевірки прикордонники встановили, що дана особа є членом політичної партії "Единая Россия", представником громадської ради при МУ МВС РФ в м. Ногінськ, має відзнаки від Президента і Держдуми РФ, Московської обласної думи, МЗС та силових структур, зокрема медаль "За возвращение Крыма", - зазначили у ДПСУ.

Прикордонники заборонили росіянину в наступні три роки відвідувати Україну через потенційну загрозу нацбезпеці. Водночас про нього проінформували СБУ.

Нагадаємо, також у березні з Росії до України намагалися в'їхати російські співак та флейтист. Вони отримали заборону на три роки через відвідування окупованого Криму та ОРДЛО.

Як повідомляв ONLINE.UA, 22 січня — в Україну намагалися потрапити троє російських політиків. За наявними даними, росіяни прибули у київські аеропорти "Бориспіль" та "Жуляни". Одним з прибулих став представник пропутінської партії "Єдина Росія". Раніше він працював на посаді мера в одному з російських облцентрів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?