В Україну повертаються морози до 25 градусів
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україну повертаються морози до 25 градусів

В Україну повертаються морози до 25 градусів
Джерело:  online.ua

У вівторок, 16 лютого, в Україні сильно похолодає - морози вдарять в північних областях країни, а вже до кінця тижня охоплять усі регіони. У Києві в найближчі вихідні в нічний час стовпчики термометрів опустяться до -25°С. Потужних снігопадів не передбачається, хоча на заході і в центрі України будуть опади у вигляді снігу. Прогноз погоди до кінця тижня повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укргідрометцентр.

У вівторок, 16 лютого, в Сумській області вночі вдарять морози до -24°С. Дуже холодно також буде в Чернігівській і Харківській областях. У Києві, Черкасах, Житомирі, Рівному, Львові, Івано-Франківську, Полтаві, Дніпрі нічні морози сягнуть позначок -17 ...-19°С, вдень похолоднішає до -11°С.

У середу, 17 лютого, буде незначно, але тепліше. У денний час в стовпчики термометрів будуть триматися на позначках трохи нижче 0°С, вночі як і раніше до -20°С.

У четвер, 18 лютого, очікується підвищення температури повітря, але лише на один день. Уже в п'ятницю, 19 лютого, морози знову повернуться і охоплять всю Україну.

На вихідних, 20 і 21 лютого, в Україні буде холодно. Зокрема, в Києві вночі очікуються морози до -25°С.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бабак Тимко III, який живе на біостанції Харківського національного університету імені Каразіна в селищі Гайдари, прокинувся і вже встиг спрогнозувати ранній прихід весни. Українці можуть розраховувати на істотне потепління, за прогнозом бабака, вже через шість тижнів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?