В Україну приїхали зірки "Вікінгів" і "Зоряних війн" — фото
Категорія
Культура
Дата публікації

В Україну приїхали зірки "Вікінгів" і "Зоряних війн" — фото

В Україну приїхали зірки "Вікінгів" і "Зоряних війн" — фото
Джерело:  online.ua

У п’ятницю, 5 травня, фандрайзинговій платформі UNITED24 виповнюється рік. З цієї нагоди до Києва приїхала акторка та продюсерка Кетрін Винник, яка є амбасадоркою платформи. Разом із нею до столиці завітала акторка українського походження Іванна Сахно.

Джерело: UNITED24

Кетрін Винник та Іванна Сахно приїхали до Києва

До Києва приїхала акторка з серіалу "Вікінги" Кетрін Винник. Разом із нею відвідати столицю вирішила українська актриса Іванна Сахно, яка стала зіркою Голлівуду та знялася у серіалі "Зоряні війни: Асока".

Відомо, що у березні 2023 року Винник стала амбасадором UNITED24. Вже завтра глобальній ініціативі з підтримки України виповниться один рік.

Разом із нею до столиці завітала наша спеціальна гостя - акторка Іванна Сахно, яка грає роль у серіалі "Зоряні війни: Асока". Поруч із ними - креативний директор And Us Джеймі Кенневей, який створював проєкти для нашої платформи, Мак Рейнольдс, менеджер Imagine Dragons, а також Тай Арнольд - оператор-постановник американського гурту, — розповіли у UNITED24.

У яких саме заходах візьмуть участь актриси та інші зірки - поки що не повідомляється. Проте користувачі вже зазначили у коментарях, що підтримка України - це дуже важлива справа.

Фото: t.me/U24_gov_ua

Що відомо про UNITED24

Ініційована Президентом України фандрейзингова платформа та основне вікно збору пожертв на підтримку України.

За 11 місяців роботи фандрейзингової платформи UNITED24 завдяки пожертвам з більш ніж 110 країн зібрано понад 300 млн доларів.

Серед амбасадорів UNITED24 — співачка та акторка Барбра Стрейзанд, актор Марк Гемілл, канадська акторка Кетрін Винник, гурт Imagine Dragons, артдиректор Balenciaga Демна, американський актор Лієв Шрайбер, режисер Мішель Азанавічус, астронавт Скотт Келлі, історик Тімоті Снайдер, кантрі-співак Бред Пейслі, британський мандрівник Беар Гріллз, підприємець Річард Бренсон, видатні українські спортсмени Еліна Світоліна, Андрій Шевченко та Олександр Усик.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?