З продажів лімітованої солі "Міць" вдалося зібрати на 2200 дронів FPV
Категорія
Україна
Дата публікації

З продажів лімітованої солі "Міць" вдалося зібрати на 2200 дронів FPV

З продажів лімітованої солі "Міць" вдалося зібрати на 2200 дронів FPV
Джерело:  online.ua

Завдяки успіху проєкту “Міць. Українська кам’яна” було продано солі із Соледару на суму 58 млн грн. В United24 заявили, що зібрали на 12 млн більше, ніж планували. На усі гроші буде закуплено 2200 ударних безпілотників для української розвідки.

Джерело: United24

Українці зібрали 58 млн грн з продажів лімітованої солі

Сіль “Міць. Українська кам’яна”, яка продавалася у рамках ініціативи United24 була куплена десятками тисяч людей в Україні.

Автори ініціативив пишуть, що проєкт дав фантастичні результати, адже вдалося зібрати аж на 12 млн грн більше, ніж планували з самого початку.

Усього вдалося зібрати 58 500 000 грн. Зазначається, що кошти підуть на закупку дронів FPV для розвідки.

Автори ініціативи подякували усім, хто підтримав проєкт та партнерам, які покрили частину витрат.

Навіть думка про “СОЛЕДАРНІСТЬ. Міць. Українська кам’яна” поділена між десятками тисяч людей зміцнює нашу віру в перемогу. Дякую вам всім! – написали в United24.

У чому сенс проєкту Міць. Українська кам’яна

До річниці повномасштабного вторгнення ДП “Артемсіль” та фандрейзингова платформа United24 презентували спеціальну партію солі — “Міць. Українська кам’яна”.

Вартість пачки становила 500 гривень, з яких 465 гривень перераховувалися на збір на дрони.

Придбати таку сіль, вагою в 200 г можна було у мережі “Сільпо” або у Rozetka.

Як відомо, цехи величезного підприємства “АРТЕМСІЛЬ” згоріли, обладнання було знищене, будівлі зруйновані, а понад 2500 людей, чиє життя було нерозривно пов’язане з містом на Донеччині, залишили свій дім.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?