На армію дронів для ЗСУ: Марк Гемілл продасть унікальні плакати "Зоряних війн"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

На армію дронів для ЗСУ: Марк Гемілл продасть унікальні плакати "Зоряних війн"

На армію дронів для ЗСУ: Марк Гемілл продасть унікальні плакати "Зоряних війн"
Джерело:  online.ua

Зірка кіносаги "Зоряні війни" Марк Гемілл продасть постери фільму зі своїм автографом, щоб допомогти зібрати гроші на безпілотники для українських військових.

Джерело: Politico

Гемілл збиратиме кошти на дрони для ЗСУ

Актор, який грав Люка Скайвокера у фільмах, сказав виданню, що вирішив підписати обмежену кількість плакатів "Зоряних війн".

Для справжніх запеклих колекціонерів — особливо тих, хто має наявний дохід — ви можете отримати набагато більше грошей... ніж ви могли собі уявити.

Як саме плакати будуть виставлятися на продаж, ще не визначено, але, за словами актора, ідея "залучити сотні й тисячі людей до [конкурсу чи аукціону] — це розумно".

Очікується, що продаж плакатів розпочнеться наступного тижня напередодні річниці російського вторгнення в Україною 24 лютого.

Гемілл розповів, що не продавав мерч з автографами з 2017 року, коли вийшов фільм "Зоряні війни: Останній джедай".

Актор додав, що він радий зробити це, щоб підтримати Україну, чия триваюча боротьба з Росією є "не чим іншим, як надихаючим".

Гемілл сказав, що він навчився у світу "Зоряних війн" робити "правильні речі для блага кожного, а не керуватися лише власними інтересами»", додавши, що порівнюючи два світи, не слід применшувати "справжніх жахів того, з чим стикаються українці".

Одна справді казка для дітей, спочатку такою були "Зоряні війни". І реальність, сувора реальність того, що відбувається в Україні, жахлива.

Кошти, виручені від продажу плакатів, підуть на українську фандрайзингову платформу United24.

Гемілл став послом проекту платформи "Армія дронів" у вересні після того, як президент України Володимир Зеленський особисто попросив його приєднатися до боротьби з «імперією зла», як він назвав Росію.

"Армія дронів" є спільним проектом Збройних Сил України, Міністерства цифрової трансформації та United24.

Послами платформи є зокрема група Imagine Dragons і співачка й актриса Барбра Стрейзанд.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?