Кіберспортивна команда NAVI оголосила про початок співпраці з UNITED24
Категорія
Технології
Дата публікації

Кіберспортивна команда NAVI оголосила про початок співпраці з UNITED24

Кіберспортивна команда NAVI оголосила про початок співпраці з UNITED24
Джерело:  online.ua

Відома українська кіберспортивна команда NAVI оголосила про початок співпраці з фандрейзинговою платформою UNITED24, яка є ініціативою українського лідера Володимира Зеленського. Її ключова мета — стати головним вікном для збору пожертв на підтримку України.

Джерело: сайт NAVI

NAVI розпочинає партнерство з UNITED24: що відомо

Варто зазначити, що відомий кібергравець Олександр «s1mple» Костилєв уже встиг зробити перший донат у рамках співпраці NAVI x UNITED24 у розмірі 100 000 тисяч доларів.

За ці кошти придбають машину швидкої допомоги, яка точно врятує чиїсь життя.

Долучитися до зборів самостійно уже зараз можете і ви  тут за посиланням.

Через UNITED24 ми будемо збирати кошти на допомогу Україні у форматах, які точно сподобаються нашим фанатам. Разом із іншими клубами, кращими гравцями світу, українськими компаніями Maincast та Starladder ми готуємо великий благодійний турнір, - наголошують представники кіберспортивної команди NAVI.

Що важливо розуміти, усі кошти, зібрані через UNITED24, надходять на рахунки НБУ та спрямовуються за напрямом Медична допомога. Протягом усього часу існування ініціативи вдалося зібрати понад 200 млн доларів.

Точно наше найважливіше партнерство у цьому році. Впевнений, що інші наші партнери не засмутяться через такі мої слова, а тільки підтримають нас і доєднаються до ініціативи. UNITED24 робить важливі речі для України і ми раді, що маємо можливості і ресурси, щоб їм допомогти — зазначив Олександр Павленко, CMO NAVI.

За словами очільника Міністерства цифрової трансформації Михайла Федорова, кожен внесок на медичний напрямок через фандрейзингову платформу UNITED24 — це десятки швидких, ШВЛ, медичного обладнання. А найголовніше — це тисячі врятованих життів українців.

Ми вдячні Олександру Костилєву та найкращим кіберспортсменам світу, які допомагатимуть українським медикам рятувати життя, а медичній системі вистояти під час війни. Це чудовий приклад, як представники бізнесу чи спільноти можуть наближати нашу перемогу, — підкреслив Федоров.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?