Гурт Imagine Dragons допоможе зібрати гроші на медичні потреби України
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Гурт Imagine Dragons допоможе зібрати гроші на медичні потреби України

Гурт Imagine Dragons допоможе зібрати гроші на медичні потреби України
Джерело:  online.ua

Гурт Imagine Dragons став амбасадором фандрейзингової платформи United24. Музиканти просуватимуть напрям «Медична допомога».

Джерело: пресслужба президента

Imagine Dragons стали амбасадорами United24

Президент України Володимир Зеленський під час онлайн-дзвінка обговорив з учасниками Imagine Dragons їхню майбутню співпрацю з платформою United24.

Зазначається, що вони просуватимуть напрям «Медична допомога».

У 2018 році ви вперше відвідали нашу країну. У 2022-му продовжуєте робити максимум, щоб голос України звучав у всьому світі. Дякую вам за це! - сказав Зеленський.

Фронтмен гурту Ден Рейнольдс сказав, що Imagine Dragons працюватиме з United24 та місцевими лідерами, шукаючи можливості підвищити рівень обізнаності та збільшити кількість благодійних внесків на потреби людей, доки ця несправедлива війна не закінчиться.

Ми любимо українців і хочемо допомагати їм усіма можливими способами. Таку несправедливість можна подолати лише разом, об’єднавшись усім світом. Ми підтримуємо прекрасний народ України та його лідера — Президента Зеленського. Ми з нетерпінням чекаємо на той день, коли зможемо знову зіграти концерт у Києві та відсвяткувати свободу, життя й музику разом зі стійкими й сильними людьми України, - сказав музикант.

Фото - president.gov.ua

Перший проект, який гурт Imagine Dragons підтримає в межах співпраці, – це збір коштів на автомобілі швидкої медичної допомоги, запущений з ініціативи Олени Зеленської. Приблизна вартість однієї карети швидкої медичної допомоги типу С – 100 тисяч євро.

Амбасадорами United24 вже стали футболіст та тренер Андрій Шевченко, тенісистка Еліна Світоліна, американський актор Лієв Шрайбер.

Нагадаємо, що Imagine Dragons вперше відвідали Україну у 2018 році, де виступили на НСК «Олімпійський» у Києві.

Удруге гурт повинен був приїхати в червні 2022 року. Одразу після цього виконавці скасували концерт у РФ і заборонили випускати там свої пісні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?