Джонсон відвідав навчання українських військових в Британії — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Джонсон відвідав навчання українських військових в Британії — відео

Джонсон відвідав навчання українських військових в Британії — відео
Джерело:  online.ua

Прем‘єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон відвідав українських військових, що проходять навчання на британській військовій базі.

Джерело: Твіттер Бориса Джонсона

Джонсон подивився на тренування українських військових

Джонсон в камуфляжному спорядженні постріляв зі зброї, потримав протитанкову ракетну установку NLAW і кидав гранату.

Цього тижня я відвідав українських військових, які навчаються британськими збройними силами в Північному Йоркширі. Велика Британія прагне зробити все можливе, щоб допомогти Україні продовжувати відсіч російській агресії, - написав Джонсон.

Джонсон також звернувся до українців.

Я просто хочу, щоб ви знали, що народ Сполученого Королівства підтримує народ України та підтримує вас у вашій боротьбі. І я абсолютно переконаний, що ви можете перемогти і що ви переможете… Я знаю, що зрештою український народ досягне успіху. Я знаю, що українські сили досягнуть успіху.

Генштаб ЗСУ України повідомив, що 10 000 українців із незначним військовим досвідом або без нього проходять інтенсивні курси «солдатської служби» у Британії, що допоможе їм у захисті України від російської агресії.

Близько 1050 британських військовослужбовців буде задіяно під час виконання програми, яка проходитиме на об’єктах Міністерства оборони на північному заході, південному заході та південному сході Сполученого Королівства.

Кожен курс триватиме кілька тижнів і проводитиметься підрозділами 11-ї бригади сприяння силам безпеки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?