В Україну терміново їдуть два директори ЄС
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україну терміново їдуть два директори ЄС

В Україну терміново їдуть два директори ЄС
Джерело:  online.ua

28 травня 2019 року в Україну прибудуть двоє високопосадовців ЄС, які хочуть обговорити відносини між Україною та ЄС після недавніх президентських виборів, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу представництва ЄС в Україні.

Зазначається, що з візитом до України навідаються генеральний директор Директорату Європейської комісії з питань сусідства та переговорів щодо розширення ЄС Крістіан Даніельссон та виконавчий директор з питань Європи та Центральної Азії в Європейській службі зовнішньої дії Томас Майр-Гартінг.

"Під час свого візиту в Україну вони зустрінуться з главою АП Андрієм Богданом та його заступниками Вадимом Пристайком та Русланом Рябошапкою. Окрім того, вони проведуть зустрічі з головою Антикорупційного Суду Оленою Танасевич, заступницею Міністра закордонних справ Оленою Зеркаль, представниками громадянського суспільства та лідерами новоутворених політичних партій", - сказано в повідомленні.

Окрім того, вказано, що головна мета візиту – обговорити відносини між Україною та ЄС після недавніх президентських виборів, а також процес реформ в Україні.

Як повідомляв ONLINE.UA, директор Центру Європейських досліджень ім. Вілфріда Мартенса Роланд Фройденштейн вважає, що новообраному президенту України Володимиру Зеленському в першу чергу слід  зосередитись на боротьбі з корупцією та пришвидшенням темпу реформ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?