В Україну з Канади прибули десятки військових інструкторів
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україну з Канади прибули десятки військових інструкторів

В Україну з Канади прибули десятки військових інструкторів
Джерело:  online.ua

В рамках операції UNIFIER в Україну прибули 50 канадських військових інструкторів.

Про це в п'ятницю, 26 січня, в Twitter повідомив посол Канади в Україні Роман Ващук, інформує ONLINE.UA.

Читайте також: Канада прийняла важливе рішення про летальний зброю для України

«Підсилюємо канадську присутність - додатково 50 військових прибули для операції UNIFIER. Підтримуємо Міністерство оборони у відстоюванні суверенітету, безпеки і стабільності в Україні», - повідомив Ващук.

У свою чергу керівник військової місії в Україні Крістофер Рівз зазначив, що в даний момент канадська місія стала найчисленнішою, в той же час, не уточнивши точної кількості військових з Канади.

Варто відзначити, що операція UNIFIER - це програма навчання українських військовослужбовців, яка проводиться військовими інструкторами Швеції і Канади на території України.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ізраїльський військовий інструктор Цві Аріелі розповів, які факти найбільше його неприємно здивували в Збройних Силах України та в Національній гвардії, а також про те, як можна виправити ситуацію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?