В Японії хакери заволоділи секретною інформацією
Категорія
Технології
Дата публікації

В Японії хакери заволоділи секретною інформацією

В Японії хакери заволоділи секретною інформацією
Джерело:  NHK

В Японії понад тисячу японських компаній і організацій зазнали хакерських атак, в результаті чого зловмисники заволоділи великою кількістю державної конфіденційної інформації, передає ONLINE.UA з посиланням на NHK.
"Атака привела до заволодіння понад 20 тис. секретних матеріалів, в тому числі з оборонними і технологічними державними даними", - йдеться в повідомленні.
Серед викрадених даних - матеріали оборонних фірм з приводу поставок обладнання за кордон, розклад деяких політичних діячів, паролі для доступу до електронної пошти національної асоціації органів місцевого самоврядування країни.
Як повідомляється, атака була здійснена за допомогою вірусу Emdivi, який заражає комп'ютери і дозволяє непомітно видаляти з них конфіденційну інформацію.
Нагадаємо, деякі урядові сайти Японії були недоступні через кібератаки міжнародної групи Anonymous.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?