Вакарчук каже, що планує стати незвичним депутатом
Категорія
Україна
Дата публікації

Вакарчук каже, що планує стати незвичним депутатом

Вакарчук каже, що планує стати незвичним депутатом

Відомий український музикант та лідер новоствореної партії "Голос" співак Святослав Вакарчук заявив, що планує продовжити концертну діяльність, навіть якщо стане народним депутатом, передає ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

"PR-стратегія Вакарчука подібна до стратегії Зеленського. По-перше, в обох максимальна впізнаваність по країні, по-друге, лідер "Океану Ельзи" хоч переходить у політику, але з музикою й концертами він зав'язувати не збирається навіть після обрання депутатом", – йдеться у матеріалі видання.

Сам Святослав Вакарчук зазначив, що просто залишається вірним своїм принципам.

"Я виступаю за повну автентичність, в політиці треба залишатися самим собою. Автентичність – один із наших принципів. Візьміть, до прикладу, Черчилля або зараз Трампа – за будь-яких обставин вони залишалися і залишаються самими собою. Якщо мені не доведеться іти у виконавчу владу, то як я змушу себе відмовитися від творчості? Я тоді не буду собою", – сказав фронтмен "Океану Ельзи".

Як повідомляв ONLINE.UA, Святослав Вакарчук розповів деталі підготовки до грандіозного та унікального концерту з назвою "Океан не мовчить". Музикант запевняє, що такого шоу його колектив ще не робив, тому закликав всіх прихильників долучитись до заходу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?